6 seilaser i perfekte forhold

Moss raymarine race13

Tette felt. Sol. Perfekt vind. Mange tilskuere og god stemning. Moss Seilforening har klart å tilrette legge alt for en vellykket regatta. Foto: Harald Corneliussen

Etter at 29er klassen ble avlyst fikk feva-klassen et større felt på hele 21 båter. Det ble gjennomført totalt 6 seilaser i perfekte vindforhold (6-8 m/s) uten bølger. Tette felt, god stemning på land med mange tilskuere og musikk gjorde dagen spennende for alle. Les mer for resultater og info om morgendagen.

To grupper – Moss Seilforening disponerte 11 fevaer så alle seilerne ble delt i fire grupper og to og to grupper seilte sammen samtidig. Kontinuerlig etter en seilasen byttet gruppene om hverandre, noen hoppet i land og andre kom på.

rsultatmrr13

Resultat – Resultatlisten forteller sitt. Hermann Bordal, gammel feva-seiler, klarte akkurat ikke å slå søsteren sin som kom på første plass sammenlagt i dagens seilaser. Foto: Mari Bræin Viker

Seilerfest med middag – For de yngre serveres middag i klubbhuset. For de voksne, grillmiddag med stor selvbetjent buffet i storteltet. Musikkunderholdning av Terje Kinn.

Gull- og sølvfinale – I dag har seilere seilt seg inn i gull og sølv finaler imorgen skal det avgjøres hvem som vinner i finalene. Det vil bli første, andre og tredje plass i begge flightene. Det planlegges 3 finaleseilaser i hver gruppe.

Gjør deg klar for en våt dag – Imorgen er det meldt opptil 9 mm regn og opptil 11 m/s fra sør. Vindforholdene vil nok være minkene innen for kanalen og bølger er ikke noe å legge til rette for.

Kikk på link for seilingsbestemmelser – SEILINGSBESTEMMELSERFEVA_MRR_2013

You may also like...