Alle gir alt – tette felt i NM

Resultater: Det ble dessverre ingen bilder av feva-seilerne idag, men istedet for vil jeg gjøre alle oppmerksom på at det har kommet en ny resultatliste. Foto: Carl Hermann Corneliussen

Mye bra seiling, tette felt og mange som nådde til toppen. Fire forskjellige førsteplasser ble delt ut til Moss og Asker. Tre forskjellige andreplasser og fire forskjellige tredjeplasser, dette sier litt om hvor samlet feltet var.

Mindre vind – Det var meldt mindre vind idag, det endret også resultatlisten. Yr.no hadde meldt rundt 7-8 m/s og langt unna var det nok ikke. Det var nok til et par kullseilinger idag også.

Tett felt – Det var mange båter feltet idag, hele 18 båter deltok i dagens seilaser. Dette førte til mye skriking og roping spesielt under starten og rundt rundinger.

Holder førsteplassen – Caroline Heiberg og Marie Bordal ligger på førsteplass også idag, men nå med Andreas Løyning Vu og Anders Bostad bak seg. Andreas og Anders, som begge er rormenn, har to førsteplasser, to andreplasser og en fjerdeplass idag.

Nr. 2 i Havfonn, nr. 3 i NM – Stian Eine og Jens Bjørnstad ligger som nr. 2 i Havfonn Cupen, men holder foreløpig en tredjeplass i NM.

Vi skulle jo helst hatt en andreplass, sier Stian Eine.

Resultater – Resultater for dagen ble gjort om etter noen klager. Dette er den nyeste resultatlisten med endringer i regatta tre og fem.

Resultatliste: Dette er den nyeste resultatlisten (19:06) Foto: Carl Hermann Corneliussen

 

You may also like...