Den internasjonale sesongen 2014

RS Feva Worlds 2013: Den største begivenheten i sesongen 2013. Foto: rsfeva.org

RS Feva Worlds 2013: Den største begivenheten i sesongen 2013. Foto: rsfeva.org

I og med at sommeren kommer til en slutt tenkte jeg å informere om hva slutten av 2013 og sesongen 2014.  Det internasjonale har en ny nettside som blir designet som skal være klar i løpet av få uker. De håper det vil være lettere å navigere og bruke. Les mer for internasjonale arrangementer.

 Internasjonale arrangementer for slutten av dette året og 2014 er som følger:

  •  Euromed i Malta 19 til 21 desember 2013 – organisert av Malta Young Sailors Club , arrangement på Mellieha Bay. For kunngjøringen klikk her.

Dette er alltid et utmerket arrangement og hvem kan motstå en bit av solen like før vinter ferien!

  • Internasjonal påske Training Camp April – attende-tjueførste 2014 på L’ Escala , Spania. Dette vil være det tredje året vi kjører denne svært populære treningsleiren. Det vil være en ny arena på L’ Escala på Costa Brava , bare noen få kilometer nord for der vi har vært tidligere ( bare den neste byen ! ). Byen er litt større og Bay of Roses er ment å være en nydelig seiling området. Vi har topp Feva-trenere for å hjelpe dere alle bedre . Seilere vil bli delt inn i selv grupper slik at alle sjømenn vil ha nytte og lære. Det er 20 charterbåter tilgjengelig slik at det er begrenset . Bidrag vil være åpen på nettsiden i oktober (rsfeva.org).
  • RS Feva Youth Euro cup. Vi har tenkt å kjøre en RS Youth Eurocup serien sammen med RS Tera og RS500 klasser . I utgangspunktet håper vi å kjøre arrangementet i arenaer det er lett å nå og deretter vokse kretsen hvis det er en appetitt for det. For 2014 håper vi å ha en hendelse før sommeren i Holland og ett innlegg om sommeren i Storbritannia. Vi er for tiden i forhandlinger om dette, men det er vanskelig siden alles sesonger er så opptatt allerede! Vi vil gi deg beskjed så snart vi kan hvordan dette utvikler seg .
  •  Crown Cup 21 til 22 juni . Lake Lipno . Tsjekkia . Denne hendelsen hadde en meget vellykket første kjøring i 2013 og har vært tenkt som en slags champion of champions type. De beste en eller to båter fra alle land er invitert for en serie korte , raske løp. Måtte den beste båten vinne den prestisjetunge trofeet!
  • RS Feva VM 26 juli – . 1 august Carnac , Frankrike Bidrag vil være begrenset til 180 båter som per 2013 , så meld deg på tidlig, detaljer vil være opp på nettsiden i oktober (rsfeva.org). Programmet vil være litt annerledes med mesterskapet racing starter på søndag og en layday på onsdag .
  • RS Feva Youth Euro cup. Oktober Storbritannia. Detaljer for å følge så snart vi kan i henhold til informasjonen ovenfor.
  • Vi håper også å kjøre en treningsleir kombinert med engelsk språkkurs i høst .

Vel det er det for øyeblikket alle. 2014 ser ut til å bli et flott år . Hvem vil gjøre det meste ut av mulighetene ?

Lykke til og se opp for den nye nettsiden i nær fremtid . Det vil selvsagt ta litt tid til å være helt rett, men vi håper at all informasjon vil være lettere å finne!

You may also like...