Feva.no – et nytt ansikt for klassen

feva

Nytt design: feva.no har fått et helt nytt design og mange nye funksjoner.

Som du sikkert vet har feva.no hvert under oppdatering siden sesong start. Siden har fått en facelift, som har skapt et godt inntrykk. Det er også en rekke funksjoner som er helt nytt for siden, som forhåpentlig vis vil være med på å «markedsføre» feva-seiling, men også gjøre det lettere å formidle informasjon ut til seilerne.

En liten facelift – Våren 2013 så feva.no ganske trist ut og hadde ikke så mye å by på. Nå har siden fått et nytt design som forhåpentligvis skal være med på å øke interessen for den type kommunikasjon.

Mange lesere – Under siste Havfonn Cup hadde feva.no 3000 hits (klikk) og med over 300 unike lesere. Dette er jo utrolig bra og viser hvor stor progresjon siden har hatt siden satsningen i våren 2013. Feva.no håper på flere lesere ut neste sesong, og fortsetter igjennom vinteren. Vi håper å få ut en artikkel annen hver uke. Stay tuned. Ellers har vi en solid plan for videre utvikling.

En rekke nye funksjoner – Siden har fått en rekke nye funksjoner. Blant annet en helt ny meny linje, en praktisk sidebar med mange muligheter. Et av målene som ble satt for denne sesongen var å gjøre feva.no til et hjelpemiddel for seilerne med et funksjonelt brukergrensesnitt. Det har seilerne all mulighet til nå.

Ny menylinje – I det sorte feltet under framsidebilde har siden fått en helt ny meny linje. Menyen inneholder alle informasjoner om klasseklubben, feva-prosjektet og kontakt informasjon. Videre følger en kalender som kanskje er den største endringen i menyen. Med kalenderen har seilerne muligheten til å finne detaljert informasjon om regattaene og treningssamlingene. Man har også muligheten til å se resultater fra tidligere seilaser.

Vi har også samlet alle dokumenter for seilerne, som ink, alle manualer rundt fevaen og klasseklubben.
En spalte som fortsatt er under utvikling er Seilforeninger. Vi håper på å samle alle seilforeninger med feva-tilbud, for letter å finne kontakt informasjon og gjøre det lettere for nye seilere.

En ny spalte er til seilerne, Hvordan anskaffe/seile feva, som gir deg informasjon som ny seiler, informasjon om importøren, klasse- og rankingregler, tips & triks, videoer og litt om båten.

Den siste spalten er Video, som hopper direkte inn på Klasse Klubben sin YouTube-kanal. Denne kanalen er den offisielle YouTube-kanalen til RS Feva Klasse Klubb og hvem som helst kan legge ut filmer der. Se hvordan under Video (i sidebar). Vi håper å få lagt ut noen filmer fra sesongen utover vinteren.

Ny sidebar – I sidebar’en finner du litt praktisk informasjon, linker, siste artikler, aktivitetskalender og nytt i det siste, Påmelding nå, der kan du trykke deg rett inn på påmelding til arrangementer.

Tilbakemeldinger – Har du noen forslag til forbedringer eller annet, så er det bare å kommentere innlegget.

You may also like...