Flott Havfonn Cup i Risør!

Havfonn Cup 2 i Risør ble et flott seilarrangement for 40 Fevaseilere, mange foreldre og for en stor arrangørstab fra Risør Seilforening.

 

 

 

 

 

 

 

Totalt 40 seilere – 20 Fevaer deltok på Havfonn Cupen i Risør denne helgen. Yr.no holdt hva de hadde lovet (ref sak under), og forholdene ble vekslende med vind fra Nord-vest til Syd-vest og med styrke fra 0 til 10 m/sek. Egentlig flotte seilforhold med store utfordringer for alle. Ikke uventet var det brødrene Mads og Thomas Mathisen som stakk av med sammenlagt seieren. Men de ble tett fulgt av Herman Bordal og Dominykas Rubinskas fra Moss som hadde en imponerende jevn serie i de vekslende forholdene. Båt nummer 3 ble Regine Tronstad og Carl Henrik Grefstad. Ellers var det gode prestasjoner fra både Tønsberg laget med Kristian Steen Pedersen og Jackob Undrum samt Asker laget Jens Bjørnstad og Stian Eine.

Som alltid ellers hadde Risør Seilforening laget en flott sosial ramme rundt sitt arrangement. RSF huset stort sett alle seilerne på sitt flotte seileranlegg, serverte frokost, lunsj og grill middag/fest på lørdag. Takk til RSF!

You may also like...