Grillfest + seiloppdatering

Idag er det St. Hans og det feires også på Fjærholmen under NM-dagene, med St. Hans fest. Idag har det vært grillfest og om St. Hans bålet skal tennes vet jeg ikke. Nå går ihvertfall jeg å legger meg. Les mer for info om morgendagen.

Opp tidlig – Imorgen går første klarsignal kl. 10:00 på alle baner. 29er’erne starter først, og det vil maks bli gjennomført fem seilaser.

Premieutdeling etter endt seilas – Premieutdelingen er fortsatt på et ubestemt tidspunkt, men raskest mulig etter at alle (alle klasser) har kommet inn og protestfristen har utløpt.

Mindre vind – Imorgen er det siste dagen i NM. De to første seilasene på lørdag ba på mye vind og utfordringer blant deltagerne. Seilasene idag ba på mellom vind, og imorgen er det meldt enda mindre. Konklusjonen er at de som vinner NM 2013 kan seile i lett vind som i hard vind. En mer verdig vinner får man ikke da.

Flau vind – Til klokken 12:00 imorgen er det meldt rundt 2 m/s, men fra klokken 12:00 og utover er det meldt opptil 8 m/s. Det skal også bli litt varmere og sola vil være å se mer enn idag, ifølge yr.no. Litt små yr i luften kan man regne med.

You may also like...