Ingen klubbmester i Asker

Lite vind - Båtene flokket seg rundt rib'ene. Lite vind gjør noe med det sosiale! Foto: Carl Hermann Corneliussen

Lite vind – Båtene flokket seg rundt rib’ene. Lite vind gjør noe med det sosiale! Foto: Carl Hermann Corneliussen

Det ble flaut med vind for seilerne som trodde de skulle konkurrere om klubb mesterskapstittelen 2013 lørdag denne helgen. Heldigvis trengte det ikke å bli så mye vind for å kåre en bowlingmester. Regattasjefen bestemte seg for å heller ha klubbmesterskapet fordelt utover de to neste tirsdagsregattaene.

Ingen regattaer – Det ble ingen vind og heller ingen regattaer. Seilerne ventet til 1-2 tiden før de ble kalt på vannet etter at en liten bris fylte Oslofjorden. Det holdt ikke og seilerne dro inn tre.

Da kom vinden! – Regattakomiteen hadde kontakt med optimisttrenere som var på regatta i Drøbak. De seilte i stabilt 5 m/S, og ti over tre fylte Oslofjorden seg på nytt. Tiltross for mer vind var det satt en tidsgrense 3, så ingen regattaer ble gjennomført.

Astrid Ytre-Eide ble bowlingmester! – Feva-gruppa i Asker hadde også arrangert bowling og pizza for seilerne. Så selv om ikke det ble noe klubbmestertittel i feva så ble Astrid bowlingmester.

Klubbmester allikevel – Regattasjefen har bestemt at klubbmester vil det bli. Den beste båten etter de neste to tirsdagsregattanene (17. og 24. sept) vil bli klubbmester i RS Feva.

 

http://www.youtube.com/watch?v=QbPywUyH1_o

You may also like...