Klar for pinseleir?

Stort: Kanskje årets største arrangementer og begivenhet for Feva-folket. Foto: Tønsberg Seilforening

I helgen arrangeres pinseleir med mottoet ”Seiltrening for barn og ungdom på et tilpasset nivå, i et trygt og sosialt miljø”.

Her er alt dere som seiler trenger å vite:

Åpning/avslutning av leiren – Leiren åpnes klokken 11.00 lørdag 18. mai og avsluttes mandag 20. mai senest klokken 16.00.

Registrering ved ankomst – Registrering fredag 17.mai fra kl 19.00-21.00, registrering lørdag 18.mai kl. 09.00-10.30 i klubbhuset. Ved registrering etter kl. 10.30 på lørdag, vil seileren ikke kunne delta i første økt. Dette er grunnet sikkerhetsmessige årsaker.

Seilerfest – På søndag 19.mai klokken 19.00 arrangeres fest for store og små. Tradisjonen tro vil det serveres pølser og reker. Billetter selges på regattakontoret under leiren.

Beachvolley – Nytt av året er et beachvolley etter seilingen for dem som bor på Fjærholmen. En nærmere beskrivelse av turneringen kommer, men vi oppfordrer klubbene til å danne klubblag

Bespisning – Kiosk og klubbhus er åpent for servering av kioskvarer og varm mat. For de som ankommer med båt og ønsker dagligvarer finnes det en Spar butikk noen kilometer fra seilsenteret.

Tønsberg Seilforening ønsker alle velkommen til en lærerik og sosial samling på Fjærholmen!

Husk vest og godt humør.

You may also like...