Nok en seier til Mossejentene!

Norgesmestere 2013: Her er de stolte vinnerne. Foto: Petter Heiberg

Vinnerne av Norgesmesterskapet i 2013 er Caroline Heiberg og Marie Bordal fra Moss. Stian Eine og Jens Bjørnstad fikk til slutt andre plassen sin, og rormennene Anders Bostad og Andreas Løyning  Vu fikk tredjeplassen.

Fornøyde jenter – Da jeg spurte om seieren var i boks kom et stort smil. Jentene har vist at de mestrer alle forhold og håndterer det meste. Caroline og Marie er nå store og gode nok til å gå over til 29er neste år, her er jentenes mening:

Vi er veldig usikre om vi vil gå over, vi er nok litt lette enda, men målet er helt klart å gå over til 29er. Vi får se, sier Marie Bordal lurt.

5/5 seilaser – Det var godt med vind på banen i dag, og det ble gjennomført hele fem seilaser.  En ny utfordring kom sigende inn på banen i dag, nemlig bølger. 2m hvite topper på det verste svei i beina for de fleste.

Signalflagg U – Det var mange som var over startlinjen i dag. Etter tre omstarter for 29er’erne var startbåten kjapt ute med å heise signalflagg U etter en generell tilbakekalling for feva’ene.

Offisielt NM – For at det skal være et godkjent NM, må det minst være 20 deltagende båter. Det var veldig usikkert om det kom til å stille hele 20 båter på startlinjen i helgen, men det gjorde det. Så Caroline og Marie kan stolt si at de er norgesmestre!

Vellykket arrangement – All ros til Tønsberg Seilforening som har klart å håndtere over 300 seilere og dobbelt så mange ivrige foreldre og støttespillere. Det er så utrolig mange som stiller opp og gjør en kjempe innsats for at barna skal få holde på.

Bilder fra helgen – Alle bilder fra NM-helgen vil bli lagt ut på facebook gruppen RS Feva klubben Norge.

Resultatliste – Dette er resultatlisten (15:22 – 24.06).

Foto: Carl Hermann Corneliussen

You may also like...