Om Feva prosjektet

Norges Seilforbund og samarbeidspartneren Havfonn startet Fevaprosjektet for tre år siden. Målet var å øke rekrutteringen og hindre frafall blant barn og unge i seilsporten.

Vår visjon er å gjøre det enkelt og morsomt å prøve seiling, utvikle seilglede, tilrettelegge for økt seilkunnskap i tomannsjolleseiling, samt lage et sosialt inkluderende miljø.

Havfonn har bidratt til finansieringen av mer enn hundre RS Fevaer til prosjektet. Seilforbundet har videre lagt opp til et trenings- og opplæringsprogram. Nærmere 40 foreninger er med i prosjektet og har anskaffet en eller flere RS Feva.

Havfonn er med videre når prosjektet nå går inn i neste fase. Med deres midler kan seilforbundet yte bistand til seilforeninger som er med i Fevaprosjektet. Det er også produsert reklame og informasjonsmateriell om tomannsjolleseiling som klubbene som er med i ordningen kan bruke lokalt.

Gjennom inkluderende aktiviteter og stimulerende sosialt miljø ønsker vi å fremme seilegleden, og gi alle som har lyst en mulighet til å oppleve denne fantastiske aktiviteten.

 

Legg igjen en kommentar