Påmeldinger for den internasjonale sesongen 2014

Worlds 2014: Her vil VM 2014 bli arrangert i Carnac, i slutten av juli. Foto: rsfeva.org

Worlds 2014: Her vil VM 2014 bli arrangert i Carnac, i slutten av juli. Foto: rsfeva.org

Påmeldinger er nå åpnet for internasjonale treningssamlinger og regattaer. På toppen av listen over sesongens største hendelser er International Easter training Camp, RS Feva Allen World Championships og Crown Cup. Nå gjenstår det bare å melde seg på!

Internasjonal påske trening Camp – Påmeldingen er nå åpen for treningsamlingen i påsken på L’ Escala i Spania . Dette er et fire dagers arrangement fra 18. – 21. april 2014 . Det er kun 20 charterbåter tilgjengelig, så det er viktig å bestille rakst. Prisen for treningsamlingen er € 150 i tillegg til charterbåt € 200.

Treningsleiren tilbyr førsteklasses trenere. Seilere vil bli delt inn i forskjellige nivågrupper, slik at alle skal få mest ut av samlingen. Dette er en fantastisk mulighet til å kombinere en tidlig familieferie med barna, samtidig som en kickstart på sesongen.

Les mer her.

RS Feva Allen VM – Påmeldingen er nå åpen for årets største regatta i Carnac 26 juli til 1 august. Det er maksimalt 180 deltagende båter, så det gjelder å melde seg på tidlig. Begynn planleggingen allerede nå for å unngå skuffelse og få mest ut av ferien. Mer info om regattaen finner du her. Feva.no vil også legge ut mer informasjon før sesongstart 2014.

Crown Cup – Etter fjordårets suksess på Crown Cup på Lake Lipno i Tsjekkia, kjøres det igang i år også fra 21. og 22. juni. Alle aktive land med feva-flåter og nasjonale forbund blir bedt om å finne en båt til å representere landet sitt (det foreslås den beste fra VM 2013). Så hvis du vil ha æren av å representere landet ditt fortsette å trene, konkurrere og bli bedre, samtidig som å ha det gøy.

Les mer her.

You may also like...