Rekord stor deltagelse på sesongen siste regatta

Her er 1. til 3. plassen i helgens regatta. Foto: Mari Viker

Her er 1. til 3. plassen i helgens regatta. Foto: Mari Viker

Debutantene Steffen Hansen og Carl Hermann Corneliussen tredde denne helgen fram i lyset med to første plasser på rappen i dagens to regattaer, i OAS Bærum Høstcup/Kretsmesterskap. Feltet er det største vi har sett i år, med hele 23 båter. Resultater finner du under Kalender -> Resultater (OAS Bærum Høstcup)

Langt foran andremann – Asker-guttene har ligget lagt nede på resultatlisten tidligere i år, men avsluttet sesongen med to knall bra regattaer, med to første plasser. Gutta som lå langt foran andremann satser på en bra sesong neste år og satser fullt mot neste NM, som nye kretsmestre.

2. plassen gikk til Emil Bauck og Arthur Torvund fra Oslo Seilforening med en 5. og 3. plass. 3. plassen gikk til Daniel Andersen og Lars Andersen også fra Oslo SF med en 3. og 6. plass.

23 båter – Tre båter større enn NM-feltet gjør helgens regattaer til årets største felt. Det er kjempe positivt for klassen og vi håper på enda flere neste år.

Havfonncup13

Marie Bordal og Caroline Heiberg vant Havfonn CUp 2013. Gratulerer! Foto: Mari VIker

Premieutdeling i Havfonn Cup – Endelig sto premieutdeling for Havfonn Cuppen 2013 for tur. Først opp på pallen var Mossejentene Marie Bordal og Caroline Heiberg. Etterfulgt av Stian Eine, Jens Bjørnstad og Tonje Guldvog, Lene Johansen.

Asker Seilforening har den mest aktive feva-gruppen. Foto: Mari Bræin Viker

Asker Seilforening – Desidert største feva-klubb, to år på rad! Vi hilser fra Asker-seilerne til Pål Stiansen for en kjempe sesong med bra engasjement! De håper å se deg til neste sesong også.

Resultatlisten vil være tilgjengelig på Kalender -> Tidligere resultater.

Vi takker Bærum Seilforening fort vell et gjennomført arrangement.

You may also like...