Rolig start på sesongen

Lørdag morgen troppet 12 feva seilere opp på seilforeningen i Moss, disse henholdsvis fra Moss-, Asker- og Kragerø Seilforening. Det var sol og fint vær, men dessverre ikke så mye vind. Til tross for lite vind, ble første økt fullført med Harald Fæste som trener.

Treningen hadde fokus på slag og jibber, og bestod av både harestarter og baneseilaser. Etter lunsj var vinden så godt som forsvunnet, og andreøkta ble benyttet til foredrag med 29er-treneren Oliver Spensley-Corfield.

Foredraget handlet om taktikk og strategi, og Oliver kom med mange lure tips å ta med seg videre. Etter andreøkten ble det felles middag på Peppes Pizza for alle som hadde lyst.

Søndag var det skiftende og lite vind, men også denne dagen dro seilerne ut på vannet første økt. Denne økta hadde også fokus på slag og jibber, i tillegg til regattaseiling.

Andreøkten ble det enighet om at jogging og styrketrening ville være treningen seilerne fikk mest ut av – på grunn av manglende vind, og ble derfor benyttet til dette. Alt i alt var det en god, og rolig, start på seilsesongen.

Takk til alle trenere og foreldre som bidro denne helgen!

You may also like...