SEILGLEDE – videokonkurranse

Vinn et GoPro Hero 3: Meld deg på seilforbundets filmkonkurranse å vinn et av de sykeste action kameraene som finnes på markede. Det vil også være en intern "Beste feva-film 2013" konkurranse med avstamming på facebook.

Vinn et GoPro Hero 3: Meld deg på seilforbundets filmkonkurranse å vinn et av de sykeste action kameraene som finnes på markede. Det vil også være en intern «Beste feva-film 2013» konkurranse med avstamming på facebook. Foto: Stian Eine

Norges Seilforbund er på jakt etter videosnuter fra hele landet til bruk i opplæring og markedsføring av seilsporten. Derfor inviterer vi til en konkurranse der alle oppfordres til å sende inn sin video som best passer til tittelen «Seilglede 2013». Send inn korte videosnuter eller bilder som viser Seilglede anno 2013, med «seiling i Norge» eller «Norske seilere» som motiv. Premien til det beste bidraget er ett GoPro Hero3 videokamera.

Slik deltar du:

Rediger din seilvideo og send den til foto@seiling.no sammen med navn, telefonnummer og en kort beskrivelse av filmen (hvem som er med, og hvor filmen er fra). Send maks 3 bilder eller 30 sekunder film. Frist for innlevering er 15. August.

Vinnerbidraget får ett GoPro-actionkamera, Hero3 med fester for seiling. I tillegg vil 5 innsendere bli trukket ut og belønnet med hver sin landslagsgenser. Juryen består av Norges Seilforbunds kommunikasjonsutvalg. Innsending av bidrag: Send ditt bidrag til foto@seiling.no

Vi ønsker filmen i høyest mulig oppløsning.

Du kan enten sende bidraget ditt direkte på mail eller via en filsendingstjeneste som www.yousendit.com, i posten på en USB-stick, eller laste opp videoen på youtube eller vimeo og sende oss link til ditt bidrag på e-post.

Bildene og videoene kan benyttes til promotering og markedsføring av seiling, som illustrasjoner på Norges Seilforbunds websider, og av Norges Seilforbund i opplæringsmateriale. Der det er naturlig vil bidragsytere bli honorert med opphavsrett

Esben Slaatto – NSF
08.07.2013
For dere som har lyst til å sende inn en video, så send den gjerne inn til rsfevanorway@gmail.no så lager vi en avstemmning på beste feva-film 2013. Avstemmningen skjer på facebook. Filmene vil bli publisert på RS Feva Norway.

 

You may also like...