Sommerstatus

Asker Seilforening: Norges mest aktive feva-miljø. Foto: http://frkformann.blogg.no/

Vi har spurt de mest aktive feva-klubbene om en liten sommerstatus. Det var lite svar å få, men fra Pål Stiansen, feva-trener i Asker Seilforening var det svar å få. Så konklusjonen er at Asker Seilforening er Norges mest aktive feva-klubb. Les for mer info om feva-seioling i Asker.

Mange seilere, bra utnyttelse – Asker har 16 regatta seilere og 10 rekrutter og av disse 6 jenter, fordelt på 6 båter og to private. Regattagruppen seiler tirsdagsregatta og trener torsdager. Nybegynnerne benytter dagene regattagruppen ikke trener nemlig mandag og onsdag, med egen trener.

Mye regatta – 13 deltagere i NM , to på pallen og to rett bak, og enda flere bak der igjen. På pinseleiren var alle båtene i bruk pg 16 stk skal/har deltatt i Havfonn Cup i år. I tilleg til atl dette har vi tre lag som skal til Italia og seile VM sammen med to lag fra Moss og ett fra  Bærum.

Når en båt er ledig og ingen fra regattagruppen skal bruke båter gir vi muligheten til  noen fra nybegynnergruppen, sier Pål Stiansen, trener for regattagruppen.

 

 

You may also like...