STOR NM 23.-25. JUNI I MOSS

Påmeldingsfristen til årets RS Feva NM går ut 13. juni. Det er på høy tid og melde seg på!!

 

 

 

 

 

 

 

Vi klarte akkurat å nå 20 seilere i 2011, og sikret for første gang NM status for RS Feva i Norge. Vi må stille mannsterke for å sikre NM statusen ved å være minst 20 båter i år også. Til nå er det påmeldt 11 båter – det er bra og lover godt for et stort deltagerantall.

Oppfordrer flest mulig til å melde seg på så fort som mulig slik at vi kan følge opp ytterligere hvis det blir kritisk og vi må gjøre ekstra tiltak får å få NM status i år igjen.

Feva seiler i år sammen med 29er på banen nærmest land, rett utenfor havnen. Kort vei ut, publikumsvennlig fra land og fint på alle måter.

NM er ikke bare et oppgjør om medaljer for de aller beste, det er også en flott sosial happening til å bli kjent med andre Fevaseilere og den beste arena for å lære mer og utvikle seg som seiler. Årets StorNM vil ha en større sosial profil enn tidligere, og det er lagt opp til en seilerfest for hele familien St hans helgen. Det blir prøveseiling av brett, F-18, Norsteam båten – det blir god mat og konsert på søndag – alt i alt virkelig verdt et besøk for alle!!

Send info til alle aktuelle seilere!!

Påmelding: http://www.seilmagasinet.no/regatta?regatta=899

 

 

You may also like...