Tidlig sommerferie

Kongeforhold: Bedre start på sommerferien blir det ikke! Foto: Carl Hermann Corneliussen

Det er ikke alle som klarer å vente helt til fredag for å delta i NM. Ikke bare de aller ivrigste feva-seilerne er å se, men også 29er, europa, laser, optimist og noen brett-seilere har ankommet for å sjekke ut konkurranseområdet. Fra torsdag til fredag vil det bli arrangert NM samling før Stor NM, alle som vil er invitert!

Kjempe mulighet – Det var fem fevaer og to trenere på vannet idag. Oliver, som kjent fra Pinseleiren og en nykommer fra Polen var med ut på banen idag. Med fine vindforhold og stramme stag ble det en fin første treningsøkt. Nå skal seilere ut på en siste og intensiv treningsøkt.

Intensivt: Det ble to korte og intensive økter på vannet idag. Foto: Carl Hermann Conrleiussen

Regatta forberedelser – Å forberede seg før en regatta er viktig, det vet alle. Men hvor mange gjøre det egentlig? Etter at Peer Moberg holdt et fem minutters lyn-kurs om ting som er viktig å tenke på når man skal ut å sjekke banen før en stor regatta, fikk seilerne en gyllen muligheten til å observere og analysere.

Mye mekking: Det var ikke alle som var på vannet idag, 3251 ble igjen på land og da gikk tiden til mekking. Foto: Carl Hermann Corneliussen

 

Mye plass – Flere og flere båter strømmer til i gjestehavnen på Tønsberg Seilforenings anlegg. Tiltross for at det er knappe to dager igjen til Stor NM er det mye plass på bryggene. De beste plassene er innerst i havnen, for her ligger du i le av vind og bølger.

Mye plass: Det er fortsatt mye plass igjen, her på ytterste brygge. Foto: Carl Hermann Corneliussen

You may also like...