Ultimate feva-forhold på StorNM

Dagens fire seilaser ble gjennomført i det ultimate feva-forholdet. Marie Bordal og Caroline Heiberg har vunnet 4/4 seilaser og er virkelig i sonen. Resten av feltet på 6 er relativit tett og kjemper om plassene på pallen. Foreløig ligger Josefine Haakseth og Henrik Bordal på 2. plass. 

Perfekte forhold – Stavanger har til nå bydd på utlimate forhold. Rundt 8 m/s i vindstyrke og en opp til en halv meter bølgehøyde – perfekt for surfing. Vinden har vært så stabil som en blir og det har gått bra for seg i startkomiteen.

Tapte protesthøring – Det er sjeldent at det er protest høring i feva-klassen. Denne gangen var det NOR 4692 (Carl Hermann Corneliussen og Steffen Hansen) som protesterte på NOR 5596 (Anders Bostad og Sivert With). NOR 4692 tapte den lange protesthøringen og fikk en diskvalifikasjon i tredje seilas. De rykket ned til fjerdeplass.

Mistet roret – NOR 5213 (Isak Svennæs og ver Jåvold) mistet roret i/under fjerde og siste seilas av ukjent grunn. Vi håper de får tak i et nytt før lørdagens seilaser.

Feil i resultatlisten – Det er en tilsynelatene «feil» i resultatlisten. De båtene som har fått en DSQ, DNF eller DNC har fått 8 poeng, der de egentlig bare skulle få 7 (sien det bare er 7 deltagenede båter).

Se resultater her

 

You may also like...